tung i huvudet

Har ägnat lite drygt 7-8 timmar att läsa i mina 2 böcker, herregud. Så just nu är jag lite tung i huvudet av blandning mellan engelska och svenska. Kanske blir det swengelska då? haha nee skämt å sido, jag håller isär engelska och svenska hur enkelt som helst, engelska och tyska är dock en annan sak som jag fick erfara ett par gången i engelska c men det är en helt annan historia som det så vackert heter ;)
nåja, förutom att läsa idag har jag lagat fisk till middag, fiskpinnar/sprödbakad torskfilé, kokt potatis, dill & citronsås och rivna morötter till, mums!

Imorgon blir det skola, mellan 9-11.30 och därefter är det bara på att igen, ska förbereda ett muntligt samtal inför torsdag om musik i skottland + läsa en text och försöka börja på min argumenterande uppsats om monarki/republik som ska in på måndag. Rolig helt jag har framför mig... nat! Massa saker som händer nu som jag skrev i förra inläget, har såå mkt att göra och sååå mkt som jag vill göra som inte riktigt går ihop, men så är det. Högskolans planering är heller inte alltid den bästa men har man valt att läsa på högskolan så har man! Många bollar i luften samtidigt med 3 kurser i engelska parallelt, en hemtenta från LoU, ha ett socialt liv i jkpg och försöka hålla ihop den sociala kontakten med släkten och vännerna hemma. Det är inte alltid det enklaste men jag försöker verkligen!! Skulle behöva ringa och prata med bästavännen den här veckan alt nästa vecka för det var länge sen jag hörde rösten och behöver prata lite. Får se när i kalendern man kan få in det utan att känna sig stressad att lägga på..

Nu blir det iaf lite two and a half men att rensa hjärnan med innan jag släcker för ikväll, skönt med svensk text med amerikanska röster i bakgrunden efter en dag med så mkt engelska i huvudet. Bra att vila hjärnan med!

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0