Tusen gånger starkare

Härlig dag igår, skola i 3.5 timme efter alldeles för lite sömn, 3.5 timmes prat om dikter, modernismen och så vidare. Ibland blir det lite drygt i längden men jag ångrar inte det jag pluggar!
Drog sen hem för att städa lägenheten, fy fan vad den var skitig! och efter det var det dax för 2 kapitel grammatik och kvällsmat i form utav grillad kyckling, potatissallad och baguetter i ugn. Supergott! Bland det godaste jag ätit i jönköping :) att ha Sanne som sällskap är ju inte fy skam det heller ;)
Kvällen spenderades sen framför tvn med let's dance, parlamentet och en film, tusen gånger starkare. En svensk film om en skola med en klass där killarna dominerar. Filmen var kanske inte så bra som underhållningssyfte med definitivt en film som man kan analysera och använda i undervisningssyfte.
Tankarna började dessutom vandra till högstadiet på bergunda, saknar den klassen ganska mycket ibland, och jag saknar den tiden i livet som var den bästa på väldigt bra sätt! :) härligt när man kan skratta åt deras uttryck, språk och handlingar och känna igen den versionen av sig själv och skämmas och skratta om vart annat.

Idag blir det att hämta ut mina linser, gå med Sannis till apoteket, laga kött, pommes och beanäsesås till middag och skriva draftet till min argumenterande uppsats om monarki/republik. Kommer vara underbart att vara färdig med den sen, inte för att den är jobbig men man kan bocka av ännu en grej på listan :)

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0