wallander

Fick ett klagomål på att jag inte uppdaterat på min blogg idag, kul att ngn läser iaf ;p
nåja, kvällen igår var bra! Melodifestival + förfest med 4 pior + Frasse ( Roberts katt som blev oerhört poppis ) och sedan en bussresa till stan som var något utöver det vanliga. Herregud, var längesen jag skrattade så mkt och det började redan på busshållsplatsen i väntan på bussen med ett oerhört roligt videoklipp på Robert och sedan 3 ljudklipp också på diverse saker. Fått mig många härliga skratt idag pga av det!
Jag fick Jönna att återuppstå i snön också, trevligt trevligt. Tydligen var det kvar idag också, nice ;) '
vi drog sen till pipes men resonerade att donken lockade mer så efter en middag där skiljdes vi åt av olika anledningar. Dock bråkade vi inte för de som tror det ;p Kul helg med familjen, ngt som vi får göra om MKT snart!

Idag var jag tvungen att handla och plugga, hann även med att kolla wallander och käka melon med Sannis. :)
nu väntar popcorn och two and a half men, älskar att jag börjar vid 1 på måndagar :D Helgen blir så mkt mer värd då! Så imorgon är det skola igen mellan 13-16.30 och sen blir det träning på kvällen. Ja ni läste rätt, jag ska påbörja min träning imorgon men jag ser faktiskt framemot det för min hosta är betydligt mkt bättre och jag känner mig stark i kroppen. Skönt att få göra ngt annat än skola, diska och umgås med vänner ;)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0