Introducing me

En dag med en massa plugg igår, tror att jag gjorde det hela dagen?
Förutom att hämta paket, gå till systemet och kolla Glee!  Dubbelavsnitt denna veckan vilket gör mig glad, älskade de två avsnitten som var igår, de vände upp på hela säsongen vilket är otroligt spännande :)
Jag och Sanne var dessutom ute och gick en runda igår kväll för att prata om allting som finns att prata om i princip ;p Jag var tvungen att prata med någon om vad som hände igår egentligen och det är skönt att veta att man alltid kan prata med Sanne, min vägg här i jkpg att bolla saker med och uttrycka sig :)

Skola idag efter lite sömn, Litteraturlektion vilket alltid är intressant. Bokprat och en massa prat om andra saker som filmer, twilight, Colin Firth och så vidare ;) Älskar att min egelska är tillbaka och att min accent blir bättre och bättre hela tiden!! Fick dessutom tillbaka våra hemtentor på LoU:n idag, fick mitt första U då det spelade roll, var övertygad om att jag hade klarat den men jag använda tydligen inte den engelskaboken tillräckligt mkt.. nehe.. hur mkt ska man använda den då liksom? Så länge man använder kurslitteraturen är det väl skitsamma? Men tydligen inte.. det gör mig lite ledsen för jag har verkligen inte tid eller lust att rätta till en hemtenta som känns som evigheter sen jag skrev trots att det är knappt 4 veckor sedan. Känner mig lite ointelligent som inte klarar en simpel hemtenta när man har alla böcker framför sig, när man har 4 veckor på sig att skriva den och sen blir den ändå inte bra, tvivlar lite på mig själv när det går såhär med ngt som man tycker är intressant och viktigt.

Nåja, har precis tagit mig ett glas med slemlösande och ska ta och läsa måndagens uppgift strax eftersom Sanne har min engelskabok så kan inte rätta till hemtentan förrän imorgon alt helgen. Ingen brådska dock, ska in senast 10 mars men vill inte ha den liggande.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0