Under jorden

Gick lite under jorden igår, var så satans trött när jag vaknade igår och var i skolan så det var inte klokt. Inte så konstigt med tanke på hur mkt jag har läst de 2 senaste veckorna..
därför somnade jag på föreläsningen i 20 min när vi kollade film om ngn diktare.. precis vad jag behövde!
Tog mig hem efter skolan och kollade film, pratade med mormor som ska skicka matrial inför en uppgift till mig och sen bara lamade jag. Åt middag med Sannis, skrev ut LoU-hemtentan, köpte godis på hemmakväll runt hörnet och mös ner oss med Jalla Jalla. :) Somnade sedan gott lite efter tolv efter veckans glee-avsnitt ( som jag kommer ha ångest för inför imorgon ) med huvudvärk.

Vaknade för ca en halvtimme sen efter 12 timmars sömn, precis vad jag behövde inför så mkt läsning och grejer den här veckan :) idag väntar bara att gå till systemet, äta, fixa i ordning sig och sen dra till Rasmus på fest.  Svensklärarna och Samhällslärarna har haft tenta i dag så vi ska ha tentafest allihopa ;) tror att det är precis vad jag behöver! Får se vad som händer under kvällen men att vi kommer ha kul, det vet jag redan :) Hoppas bara inte att det spårar ur som i glee-igår, då blir det pinsamt, men jag ska inte vara nykter den här helgen, det blir lite kämpigt när vissa andra i de sällskapet inte är det.

Första helgen utan Sanne på länge, känns lite tomt men skönt på ngt vis, att få vara lite själv och andas lite. :p Har bokat biljetter när jag ska hem också, den 24 mars, om exakt 4 veckor är jag hemma i gemla. :) Skojsigt! Har redan planerat in att hälsa på Magnus och Malin i deras lägenhet, är så glad för deras skull :)
Nee, nu blir det att klä på sig, vandra till systemet, affären och starta igång min dag!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0