Why does is feel so incredible?

Började dagen med en god kebabtallrik med några i familjen Pia :) Grattade varandra på namnsdagen och hade en härlig stund tillsammans med massa skratt och fina samtal, jag blir helt lycklig av dem allihopa, känner mig del av något speciellt som jag aldrig trodde var möjligt efter så pass kort tid :) De som hade lektion lämnade ett namnsdagskort till the mighty pia också ;)
Har därefter bara pluggat hela dagen, somnade sent igår så jag varit ganska trött hela dagen, har dessutom hunnit se världens meningslösaste och konstigaste film, Puss med Alexander Skarsgård.

Imorgon blir det att läsa ut min bok och handla mjölk XD Nu väntar summerland på mig säsong 2, har redan sett klart första säsongen (A)

En sak som gjorde mig glad när jag vaknade idag var ett sms från bästavännens mamma " Grattis på piadagen idag. Kram och ha en fin dag ". Hur fin, rolig och snäll får man vara? :) Älskar när andra följer med i skämten och det intärna i jkpg och gör det till en vardag. Det gjorde min dag helt klart :) fina fina Catta!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0