Evergreen

Utekvällen igår var helt galen! Förfest hos Rasmus ( som vanligt ) med många skratt, musikquiz, chill på balkongen, guitarhero och bara allmänt roligt fjant. :) Bondade lite med en tjej från varberg som nu bor i Kalmar, sweet!
De flesta av oss drog sen till centrum, robert är helt jäkla galen ibland, vilket är grymt roligt! Rasmus likaså :)
Efter drygt 1.5 timme på centrum blev vi alla sugna på pizza så vi drog till Evergreen, med 90 % av allihopa fulla så tyckte jag vääldigt synd om Evergreen och resten av gästerna som var där, många kollade snett på oss och vissa gick :p
Vi gjorde lite narr av Rasmus på Evergreen pga vissa tillhörigheter han har hemma XD stackarn. Han skämdes en liten aning, men vi hade kul iaf ;) Sen började lillpia ( Isabell ) anklaga mig för att titta på hennes pojkvän XD ( Robert var hennes pojkvän under kvällen ) tydligen fick jag varken prata eller kolla på honom :p haha. blev lite rädd där ett tag att jag skulle få en smäll ;p
Vi vandrade hemåt så att jag var hemma runt kvart över 2 eller liknande, låg och kollade film ett jäkla bra tag, till halv 6 på morgonen närmare bestämt. Hade dock svårt att sova fortfarande så jag kollade igenom mina 2 fotoböcker och log lite grann :) fina vänner jag har och vilken fin moster! Inte klokt..
Hade en väldigt awesomekväll igår iaf, mkt bra! Papaya paja papaya :D

Nåja, vaknade vid halv 4 idag, eller jag steg upp halv 4 för jag vaknade flera ggr och somnade om innan jag steg upp.
Har bara duschat och letat lägenheter sen jag vaknade, ska plugga lite, göra varma mackor och kolla på melodifestivalen sen..
Skönt med en lugn kväll för mig själv med ingen hemma. :D Har längtat efter det ett ganska bra tag faktiskt!

Nehe, nu kallar grammatiken och liknande på mig,

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0