Vi är inte fulla vi har pollenallergi

Spenderade mer eller mindre hela dagen med att bara prata igår, först med måmå och måfa och sen med min Johanna :) det är så roligt att man skiftar på kort tid när det händer saker, man skiftar prioriteringar och man pratar sättet man pratar på. Johanna och jag hade en väldigt mogen och vuxen pratstund igår om allt mellan himmel och jord och jag ställde frågor som jag aldrig trodde att jag skulle behöva men det är skönt att få säger saker öppet som man tänk på ett tag. Min fina tjej är bra på det sättet och det var skönt att få prata med henne om saker, hon vet så mkt och förstår så mycket, guld värt! Första gången vi hade ett sånt vuxet samtal och vi behövde det, hon är en av de få anledningarna att Växjö fortfarande besöka emellanåt! <3

Jag somnade gott inatt för första gången på en vecka, äntligen! Fått ett antal timmar vilket är skönt. Har varit en vända på stan i sommarvärmen, det regnar inte i Växjö?! Halleluja! :) även om jag gillar regn. Nu ska jag strax bege mig och träffa min kära pappa, det behövs :) sen ska jag träffa en väldigt saknad Joakim i solen innan jag tar bilen till Öjaby och myser med min moster, hon ska lära mig att trixa med powerpoint, haha!
Pollenallergin har slagit till här i Växjö, det kliar i mina ögon. Tack och lov har jag ögondroppar hemma som väntar. Det var ändå 2 år sen jag hade ont av pollenallergi sist, det var la dax nu! Björken har slagit ut vilket betyder att det är vår på riktigt :)

Imorgon åker jag hem till ett saknat Jönköping, halleluja för mitt eget hem :) även om Växjö levererat hittills i helgen.

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0