Jag har ingen kraft, inte styrkan som jag alltid haft

Var bipolär hela dagen igår, mitt humör gick som en jojo hela dagen. Tacka gudarna för att jag är i Växjö i helgen, det kom väldigt lägligt då jag känner mig utpumpad mentalt, lite otillräcklig oxh värdelös. Då är det skönt att höra vissa människor säga att man duger, att man inte ska försvinna, att man är förstod och att man för känna precis vad man vill. Jag slängde ut mamma från lägenheten igårkväll för att kunna sova så såg första avsnittet av Game of Thrones, kommer plöja den serien den kommande tiden man jag ju säga, sjukt bra :) sen somnade jag inte förrän 3 imorse trots att jag sover så satans dåligt.. Nåja.
Upp tidigt för att köra till Linneryd och mysa med måmå och måfa :) svampstuvningsmacka, massa prat, kramar och få höra att det är trevligt när man kommer, måmå <3 att se måfa lugnar mig alltid, han kämpar på med sitt hjärtproblem och sina krämpor som han haft i 13 år nu, envis! Sen att han fäller kommentaren: " ja det är inget fel på den konstruktionen" när måmå frågar om hennes klänning är för kort till hennes ben. :p. När jag är så gammal vill jag också älska ngn så mkt som de fortfarande älskar varandra efter att ha varit gifta i snart 50 år.

Nu är jag hos mamma och vänder, ikväll spenderar jag fina timmar med min favorittjej, som jag saknat henne! Kommer bli toppen och solen skiner :) big lök!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0