Allt du gör är drar historier, du kan inte sluta lyssna, nej det har du faktiskt rätt i

Dagarna bara flyger förbi och jag hänger inte med alls nu känner jag. Fint häng med Rasmus i torsdags med sen middag, prat om en massa och en tv på i bakgrunden, jag trivs på det sättet. Med ett alldeles för enkelt häng med Rasmus :)  Jag somnade som en stock och spenderade fredagen med att tvätta och sen drog jag till Jocke på kvällen. Första gången jag hängde med honom egentligen sen Gran Canaria och egentligen i december då med andra ord om man ska vara noga eftersom Gran Canaria var med Robert också. Det var trevligt att hänga med Jocke iaf och ibland underskattar jag honom, han kan vara snäll om han vill och han är så otroligt lätt att prata med. Han är brutalt ärlig, på gott och ont och han delar saker med mig om sitt förflutna och det gillar jag, gillar att lära känna människor på det viset. Ibland blir jag förvånad över hur mkt tillit människor verkar ha till mig, inte så att dem inte ska det men det förvånar mig alltid när folk säger " Jag borde inte säga det här egentligen, men det är ju bara du så då är det skitsamma". Underlig känsla! 
 
Åkte hem tidigt och somnade väääldigt gott i nytvättade lakan, bästa känslan!  Idag träffade jag delar av faddergruppen i skolan vid lunchtid, diggar våran grupp som fan och det kommer bli grymt jäkla bra :) Ideer och saker och ting rullar på och då har det inte ens gått en vecka sen vi fick reda på grupperna och temat, TEAMBUILDING :D göttmos!  Det kommer bli huuuur bra som helst, oh happy dag :D 
Har även lagat matlådor med korvstroganoff idag, borde städa också men det tar jag imorgon. Har jag skjutit det framför mig i lite drygt 2 veckor så gör en dag till inte speciellt mkt, har ingen energi över till det just nu känner jag. 
 
Ikväll spenderar jag kvällen ensam och tittar ifatt ALLA mina serier de senaste veckorna, gör en chansning med min gamla dator för jag pallar inte vänta längre. Skam den som ger sig!  Hemmakväll blir toppen och det är nog precis vad jag kommer behöva med hockeyvm, smartare än en femteklassare, serier och Håkan Nesser. Illa att jag fortfarande inte läst ut den men saker har kommit emellan. 
 
PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0