Därför vill jag dansa, ja därför vill jag dansa

Effektiviteten var hög hos mig igår, trots att min matleverans var sämre än på väldigt många veckor. Jag har varit förvånansvärt duktig med maten de senaste veckorna vad gäller att äta regelbundet, big lök! 
Jag fixade färdigt didaktikuppgiften, övade på mitt tal, tvättade och tentapluggade en snabbis, plötsligt händer det. Grymt gött att få ngt gjort :)  Jag hade svårt att komma ner i varv, eller snarare hitta viljan att vilja sova, tur att man har sällskap på!  Det smids planer för framtiden vilket hade varit mer än awesome, mitt huvud dör lite av alla tankar som susar runt i huvudet men om detta blir av, så skulle det bli episkt, underhållande, awesome, smidigt och sist men inte minst, legendariskt :) att allt blir så lätttillgänligt och att man får vara glad, varenda jäkla dag! 
 
Idag har jag manglat sönder en redovisning, jag är väldigt stolt över mig själv att jag kände mig så pass bekväm med min redovisning att jag kunde göra hela redovisningen utantill utom på ett ställe. Och det kändes bra, nog för att vi bara var 11 personer som var där och jag var sist, vilket var ett medvetet val, men jag är otroligt glad och stolt över att jag visade för mig själv och för andra att jag faktiskt kan när jag är förberedd och ger mig fan på det. :) himla go känsla! 
 
Nu är tanken att jag ska sätta igång att tentaplugga, omtenta på onsdag. Hoppas att den går bra! Nackdelen att ha 2 föreläsningar imorgon inför tentan den 5 juni som jag känner att jag måste gå på mellan 10-15. Men det får gå! Efter det ska jag plugga med Rasmus och försöka reda ut industriella revolutionen och franska revolutionen tillsammans, bra skit! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0