Som kan plocka ur en diskmaskin

Jag somnade som en sten efter att jag skrivit mitt tal till didaktiken på måndag, sånt som måste göras. 
Igår mötte jag upp Lisa som kom hem till mig och klippte av typ 5 cm hår, grymt skönt! 
Mötte upp Disa, Mia och Emma och drog till gamla HLK och mötte upp fler från faddergruppen och hängde sen med andra faddergrupper och andra då Hiddy hade födelsedagsförfest. Mysigt! 
Sittning vid 19 med Schlagertema vilket var underhållande, Linus Lööf var grym på att toasta :)  Vi mellanfestade hos en kompis till Disa innan kåren intogs. Kramar till höger och vänster och vi blev alla en Ted Mosby mer eller mindre. Alltid underhållande!  Martin och Simon var magiska hela kvällen och jag var en stolt fadder när Martin hade sin ovve för första gången, man lär dem små ;)  Skrev på ovven och skrattade.  Vid 12 drog vi in Robert och Pohl på dansgolvet och sjöng "Ja må han leva", awesome!  Jag var dessutom först av alla med att gratta Robert på födelsedagen och ge honom en stor kram, så awesome att vara först :)  mina finaste vän!  
Vi fortsatte sen att shotta och dricka drinkar ett par timmar och träffade på ännu fler människor man kände. Magiska kåren!   
 
Vid halv 3 drog vi hem och Robert följde med hem till mig och pratade ett par timmar, till kvart över 6 imorse. Halv 7 somnade jag, otroligt nöjd över dagen.  
Så grattis idag till Robert, Pohl och Hiddy som blir 22, 24 och 21 år gamla :)  
 
Idag är jag riktigt seg, har en huvudvärk som kommer och går men annars mår jag fina fisken, vatten och mat är himla bra!   Martin kan ha varit den sötaste människan idag som smsade fina saker om kvällen igår vad han tycker om oss som han umgås med, plötsligt händer det. :) fina människa!  
Strax kommer Rasmus och då ska vi käka pizza och sen förmodligen se en film och chilla. Skööönt! Ingen av oss orkade plugga idag trots att vi borde gjort det. Hoppas han kommer snart dock, jag är hungrig och han är 14 minuter sen! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0