Jag inser mer och mer för varje dag varför jag älskar dig

Gårdagen avslutades på det absolut bästa sättet, jag och Rasmus bojkottade världen och våra dåliga humör och muntrade istället upp varandra med godis, cola, Bert-maraton, en massa skratt, prat och sång. Det är magiskt att dagen kan vända så och när man insåg att första gången jag skrattade under dagen var när jag träffade Rasmus, han lyckas med det mesta den grabben :)  Jag skrattade sönder mig åt vissa saker och insåg att dagar kan vända också även om man inte tror det.  Vissa människor känner mig mer än andra och vet när man behöver muntras upp och när man behöver vara ifred, balans och är viktigt och det är skönt med människor som raisat och känner en på djupet. Tack och lov för det!   Att stänga av mobilen är unikt för mig men det var otroligt skönt att göra det igår och sen kommer tillbaka till världen, få avreagera sig på vissa saker och sen lämna irritationen och försöka göra det bästa med resten av timmarna på dygnet, inte alltid det går men igår lyckades jag, med vääldigt mkt hjälp från storebror förstås. 
 
Somnade vid 4 imorse efter en fin kväll och natt med Rasmus och imorse hade jag möte om insparkgrejer med en av mina huvudfaddrar och våran pedsex-ansvariga. Hoppas att saker och ting kommer bli bra så vi slipper ta till åtgärder, nu är informationen ute iaf!  Sen föreläsning om andra världskriget, intressant. 
Har varit hemma en ganska bra stund nu och mest tagit det lugnt, ska börja skriva på min didaktikuppgift nu innan mat och sen spenderar jag en välbehövlig kväll med finaste Robert och Hungerspelen. :) Mest för att vi kan och för att vi inte pallar kåren när skolan just nu tar så mkt energi. Vi lägger krut på faddersittningen på fredag istället med en maaaassa fina människor, folk verkar vara galet taggade, gööött! :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0