mörkret faller på

Jonnys studentmottagning var vääldigt trevlig i tisdags, det blev många glas vin och en del internskämt tillsammans med Jonny! Älskar sånt :D
Så himla snäll är han också " Nämen hej är du här, det var ju grymt längesen! Hur mår du? " :)bilder kommer senare när jag har tid att ork att lägga in!

Igår var det raka spåret tillbaka till Jönnet igen, vi fixade med möblerna, bar ner saker i förrådet och fixade smågrejer på ikea igen.. allt är nu så gott som nästan klart här hemma :) det är lite spegel och sånt som ska upp ngn gång förr eller senare.
Mamma och mormor är fina <3

Idag är jag själv för första gången i lägenheten.. känns väldigt konstigt! Inatt sover jag också min första natt själv, känns lite småensamt faktiskt, utan sanne i väggen bredvid dessutom. :o
Har lyckats få igång tvn min iaf, jag älskar den :) dock måste jag fixa en ny ljudsladd att ha mellan datorn och tvn, har köpt fel xD men sånt löser sig i sinom tid!

Ska åka och jobba om en stund, jobbar mellan 14-20 idag och jobbar sen dagturer heeela helgen. Så att njuta av tystnaden i min egna lägenhet får vänta lite till ;p haha.
Nehe, nu väntar frukost och påklädning.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0