Krevera/Jag dör lite inombords/Euforisk

herregud.. var fan ska jag börja!?
kl halv 11 startade bilen i fredags mot Västervik med 4 härliga vänner samlade i en bil. Med hip hop i bilen, 2 kissnödiga tjejer, 50 cl redbull, 19 vakna timmar och bara allmänt taggade så blev det ett satans! liv i bilen (y)
haha. Halv 2 var vi framme i västervik efter maaassa stannande för att kissa..
glada i hågen mötte Rasmus och Sabine upp oss på ica, lunch och en JÄKLA massa krocketspelande senare mellan mig, Rasmus, Robert och Jocke så var det dax för att börja dricka, grilla och skratta ännu mera med ngr av Sabines kompisar också, göttans!
3 vinflaskor och 3 cider senare för min del gick jag och mina vänner glada i hågen och åkte linbana xD  jag hann även med ett telefonsamtal innan vi lämnade lekplatsen och gick hemåt igen.
vet inte hur många tårar som fälldes den kvällen från mer eller mindre alla oss, vi har alla våra spöken som vi jobbar med det rann tillslut över för oss allihopa.
Dock var det himla skönt, det gjorde att vi blev den familjen vi säger att vi är, vi fick se sidor hos varandra som vi aldrig gjort, vi fick öppna upp oss och ta hand om varandra. mysigt <3   Jag insåg för säkert 024048508450 gången att det bästa jag gjort i hela mitt liv var att flytta till Jönköping, mina vänner där är heelt fantastiska och vi ställer verkligen upp för varandra i vått och torrt!

Efter en jobbig natt för oss alla somnade vi gott ( jag efter 43 timmars vaken tid utan sömn ) och vi vaknade alla upp mer eller mindre döda och modfällda men dagen blev bra efter att träffa Sabines föräldrar, käka mat, lager 157, dansband i bilen, godishuset, världens godaste middag av Rasmus och Jocke, mer krocket och 2 vinster i poängpoker för min del! :))) vi drog sen till Palle en stund för utgång, jag var dock nykter med mina spöken och skrattade åt alla som dansade som Leroy tillsammans med Rasmus och Jocke!
vi drog hem ganska tidigt efter ett besök på Åhmans med världens godaste vitlökssås och pommes (y)
Jag, Robert och Rasmus ville inte sova så vi startade en omgång poängpoker kl 02.00 på natten xD hahahaa, ett spel som tog 2 timmar efter myyyyycket skratt och prat som finns inspelat på 42 minuter på mobilen, vi hade ö-råd, pratade bajs, pratade falukorv, bratwurst, kinesiska kulor, JAG KOMMER JAG KOMMER JAG KOMMER NU JAG ÄR NÄSTAN DÄR, Oh ja babar och maaaaaassa mer!! haha, jag har fortfarande träningsvärk i magen efter 2 timmars konstant skrattande med Jönköpings finaste pojkar <3

Idag var också fint skratt i bilen med de 3 andra på vägen hem, maaaassa roliga grejer som jag bara dör åt. Vi har även hunnit med att säga "Jag tror jag kreverar" och "Jag dör lite inombords" typ sisådär 600 ggr om det ens räcker under dessa 3 dagar xD  "Tro fan deet" har också funnits där hela tiden såklart ;p haha.
HAHAHA dessutom har vissa av oss mer eller mindre nya smeknamn, Sågverkspia, Mutti, Prutti, Butti och Tutti xD GILLAGILLA! <3
Sabine har varit helt underbar och bjudit på mat, sovplats och gett oss många minnen av Västervik och av varandra, helt otroligt! Fina människa, så himla söt :)

Dessa 3 dagar har varit heeelt fantastiska med de finaste personerna i världens, som fanns där när allt föll i helgen och jag var där för dem. Vi var barn, vi var vuxna och vi har träningsvärk allihop mer eller mindre och det är så fantastiskt roligt!!! Jag har lärt känna nya sidor hos mig, nya sidor hos dem och jag har även berättat saker för en av dem ( Jocke ) som inte många hemma vet, han är den ena i jönköping som vet det och av ngn anledning så blev det Jocke som jag aldrig kännt att jag klickat så mkt med för jag har ej förstått honom. Efter denna helgen förstår jag varför han är som han är, han känner mig mer och det är OFANTLIGT skönt att jag kommer ha honom här i korridoren brevid min lägenhet om 1 vecka. DÅ ska vissa saker rättas till, jag får en personlig tränare med matschema och precis allting. Han är heelt fantastisk och jag är så otroligt glad att jag fått lära känna honom, och de andra också såklart!

Dessutom måste jag nämna Robert sist, killen som jag har sån oerhört respekt för och som förstår mer än många andra och som alltid säger hej och alltid kollar hur man mår. Fina du som fanns när jag föll, som förstod hur jag kände. Som bara fanns och gav kram, som bara allmänt ville finnas, ville hjälpa och som fick mig att förstå att man är så himla blind, saker är inte som man tror att dem är och man kan inte själv vara objektiv. StOrpia/Butti, du är världens finaste människa, världens finaste kille och ja, jag kan faktiskt ärligt talat säga att jag älskar dig för att du är som du är, för att du är min vän och för att du är den mest ärliga människan jag träffat på länge <3

( Känner mig lite euforisk efter dessa dagar )

gå och dra någonstans bara lite, snälla? ibland målar man upp bilder som är falska och jag är ledsen men jag vet inte om jag orkar mer..














PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0