nostalgi

fin dag igår med plugg och sen häng med Johanna,Simon,Martin,Joakim,Hannah,Eric och Sara. Donkankäk och filmen unknown som jag var den enda som gillade ;D ( som vanligt ) haha.
skrattade på hela vägen hem i bilen tillsammans med Simon med hans bra musik, ibland är allting så enkelt och världen så himla fin och man kan andas igen!
Hade jag fått välja så hade denna sommaren pågått för alltid och att jag inte hade jobb och kunde flytta hem igen och sluta plugga och bara hänga med dem hela dagarna, vad hääärligt livet skulle vara :)

idag har jag pluggat, legat i solen och sedan gått 4 km med musik i öronen. Blev lite nostalgisk genom Gemla, sånt är fint :) vända upp vid elljusspåret och bara log över att inte höra ngr bilar, bli myggbiten för första gången i år och bara känna lukten av skog. Freedom!
Tänkte faktiskt stanna hemma ikväll och bara ligga i mitt gamla rum och se en film eller två eller tre ;D och bara njuta av att höra gemlaljuden och bara le för mig själv. ( ja jag är töntig men jag älskar att vara hemma just nu, min hemlängtan var rätt för jag behövde få komma hem, andas och få ny energi :) )  Världen är fantastik ibland och jag har blivit lite Gemla/landet frälst igen och det är sååå himla härligt!

Från det ena till det andra, ni vet ju hur mkt jag älskade min praktik? Det gjorde jag verkligen och jag skrev att allt var frid och fröjd och så vidare.. Allt var så hiimla bra som det lät men, jag fick så enormt många flashbacks, både positiva och negativa. Om tiden då allting var mest sämst, innan ljuset kom och du man trodde man var så hiimla stor men man var så liten, så ovetandes. Hur mkt man minns och hur länge sen det egentligen var är sjukt, det känns som hundra år sen men samtidigt som igår. Jag hade så himla svårt att vara lärare för dem och ta ledarrollen istället för kompisrollen i den klassen jag var i, något som förvånade mig jättemkt med tanke på att de är 12/13 år gamla och jag tycker själv att jag är så himla mogen person. Jag har förträngt och skjutit bort så himla mkt från den åren och trodde att jag aldrig skulle minnas dem igen på samma sätt men mkt har kommit tillbaka vilket på ngt vis har varit ganska skönt men samtidigt jobbigt.

Nåja nog om det, allting är fin fint ändå, t.om vädret :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0