Dynastier och storhetsvansinne

Hur rättvist är det av företag att skicka snygga och trevliga killar till att knacka på dörren och förbättre elavtal? inte ok..  Det ledde till ett förbättat elavtal och en Sara på bra humör, bra det iaf! 
Kvällen igår var magisk, 10 timmars häng med Robert :) 3-rätters på Jensens, 2 filmer, massa prat i en salig blandning med seriösa idéer och skämt om dynastier, kungar och storhetsvansinne när vi plötsligt både är grundare för saker och ting och regerar över mer eller mindre hela Europa :p humor! 
Längesen det blev en helkväll med Robert, det behövdes kan jag ju säga! Bara att få skratta, höra hans knäppa idéer och berätta mina knäppa idéer och tankar, priceless. :) finaste vän! 
 
Kvart över 5 imorse var jag hemma igen och slocknade gott som fan. Idag sov jag alldeles för länge med tanke på att jag är i desperat behov av att plugga. Får bli tidiga morgnar från och med nu fram till tentan på onsdag! 
Plugg står på schemat idag och sen ska jag ha en skön och avkopplande kväll för mig själv, åh vad jag älskar att jag har börjat uppskatta att vara själv igen, så skönt :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0