Tentafest

Två dagar med tentaplugg till sena kvällen, igår var jag kvar det längsta jag ngnsin varit i skolan. Plockade ihop mina grejer vid 21 och som tur var hann jag och Rasmus med bussen, även tentaplugg kan vara kul om man gör det med rätt personer har det visat sig den här veckan. Först i måndags med skratt åt voice-overs och Inkanamn med Martin, Rasmus och Robert och igår med felsägningar, att Rasmus har torra händer och torr humor med mera med mera.  Fint det! 
Idag har jag haft huvudvärk som kommit och gått hela dagen, men att vakna med huvudvärk är inte så konstigt då jag inte åt ett riktigt mål mat förräns halv 2 idag.. jag vet att det inte är bra. Men i tentatider så blir det inte riktigt att man äter, inte jag iaf.  Tentan manglades på förmiddagen, får se hur den går. Det kändes bättre än den förra men varken bra eller dåligt, svårt det där..   Sen lite Dracula och sen lunch med klasskompisar och sen hem för att lama framför Resan till Eldorado istället för att powernapa. 
Och nu är jag galet taggad för tentafest 20 m bort hos Rasmus! Sinnessjukt :) ikväll släpper jag tentan, Dracula och allting annat och har kul med de finaste människorna i världen, gamla som nya! Ikväll är det min tur att rula världen, TRO FAN DET! :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0