Ullared

Grymt bra kväll på kåren där alla var satans taggade! Pohl, Emma och Elin fick tillslut köpstopp i baren, priceless. :)   Jag hade en otroligt bra kväll med fint snack med Emma, en Robert som var världens snällaste, en Rasmus som hade förfest som var mkt trevlig med kommentarer som " Det känns som jag har en snopp i halsen" och "Jag och Muhammed ska ha kundvagnsrace på Willys", herregud vilken humor..  Martin blev full som en kastrull och det är alltid lika kul och Linus likaså :p han är numera svampen!  Herregud. :) 
Vid 2 tog vi taxi hem och jag drog en Robert med mig hem för att prata en vända. Vid 4 sparkade jag ut honom :p  Har ni varit på Ullared i 2 dagar, mamma hämtade mig i torsdagsmorse och sen har vi sprungit runt där bland alla andra idioter, igår var det lugnt men idag var det ganska hemskt.. Jäkla kärringar! Dagar som idag när man är och shoppar saknar jag pappa mer än vanligt, vi är så lika på det sättet, såna riktiga män som vet precis vad man ska ha och är klar på 2 sekunder i princip, in och ut!  Han är bra på det sättet pappa .:) och mitt i allt kaos hade han varit lugn som en filbunke.  Tappade bort mamma mitt i allt över halva affären, paniken!  Men jag hittade henne tillslut och sen vägrade jag släppa henne ur sikte igen.. 
 
Körde hem och sen tog jag Rasmus med mig ensam i mammas bil och drog och storhandlade på både Willys och Citygross på under 1 timme, effektivitet! Att storhandla med mig är smidigt för jag vet alltid var allt finns och kan vara klar på typ 20-30min. Löööve it :)   Har packat upp alla grejer nu och mamma har åkt hem, dock glömde hon knäcka min rygg.. inte ok!  Får be Rasmus ngn dag istället.  
Nu kurrar min mage så får bli en låååång dusch, lite mat och sen tänker jag bosätta mig i min one-piece heeela natten och bara se film ikväll, behöver det md tanke på att jag ej sovit riktigt sen förra helgen pga tenta och inatt så snarkade mamma.. inte speciellt mkt sömn där inte. :/    Att sova i sin egen säng med vetskapen om att man är ledig är altid bäst! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0