5 6 7 8

En otroligt bra kväll igår med fint snack hos Emma, ett kåren med 20.000 kramar till höger och vänster, pussar på kinden, bra musik, en massa shottar, en massa drinkar m.m.  Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner!  De tre orden sas igår igen också och det är alltid lika trevligt att höra :) 
Vid 1 tiden åkte vi hem och tydligen fick jag Robert med mig hem, vet inte varför men han somnade i soffan och jag somnade i min säng. Trevligt sällskap vi är då ;)   Robert är dock den roligaste människan som finns att hänga med, särskilt när han är full och glad i hågen, haha!  Igår var ett sånt tillfälle då han var allmänt awesome, och sen att han väckte liv i " Tjena snäckan, ska jag sticka kroken i dig? " för att han hade en krok då det varit piratsittning, himla kul!  Robert är bra :) 
 
Idag är jag inte människa, vaknade med huvudvärk som kommer och går trots två alvedon, inte ok! Det var det utan tvekan värt dock. :)  Idag blir det därför tyvärr ingenting gjort, mer än att kolla film och förbereda mig mentalt inför en höjdarhelg och det känns awesome! Imorgon är det kort föreläsning på morgonen och sen blir det bara hem och vila och ladda inför kvällen! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0