and I love you

Jag är just nu inne i en period då jag är väldigt beroende av sällskap, jag har väldigt svårt för att vara ensam och ha en kväll bara för mig själv. De senaste 2-2,5 veckorna har jag haft 1 kväll då jag varit ensam och det var i tisdags. Jag har varit beroende av sällskap ända sen i augusti och det verkar inte sluta heller..   Jag är fullt medveten om att jag behöver tid för mig själv men just nu går inte det tyvärr. 
 
Igår var inget undantag, trots att jag var dödstrött så spenderade jag ett par timmar med fina Sabine, prat om Norge, jul och nyår och resan och hur våren kommer se ut för oss båda. Hon är fin hon! :) 
Spenderade sen ett par till med House och sista säsongen av Gossip Girl. trevligt! 
 
Det är mäktigt att höra de 3 finaste orden i världen, att få höra dem utan att du har sagt dem först. I förrgår var första gången en person sa dem först till mig, vi har sagt det för men det var första gången jag fick höra det först och det har etsat sig fast i huvudet på mig och får mig att le, himla fint! :) 
 
Ikväll blir det inflyttningsförfest hos Elin med fina människor och sen blir det en kväll på kåren igen! Toppen :) Det är många som tar examen idag, herregud det skrämmer skiten ur mig att det bara är 2 år kvar till min egen.. 
Det är många människor som ska ut ikväll iaf och det blir awesome!  Träffa människor man inte träffat på ett par veckor, hur bra? :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0