Playa del pussy

Godkväll alla glada! Sitter på bussen från Arlanda till Jönnet nu, strax efter 04:00 är vi hemma i Jönköping och det ska bli förbannad skönt att få sova i sin egen säng igen, ha sitt eget badrum och sin soffa! Vi har haft en underbar resa med sol, bad, cola, drinkar, skratt, god mat och kortspel. :) magiskt! Kan ju säga att resan spårade ur på ett antal saker vi gick runt och sa heeeela tiden, kan ju säga att hela resan mer eller mindre handlade om pussy; pussy riot, playa del pussy, Joche, lökerskan, bolma pååå och bolmapo och en massa massa mer! Jisses..
Gott att jag skiftar färg lite också, jag skiner åtminste inte i vitt längre ;) haha.

Hade en fantastisk födelsedag med fin väder, lyxfrukost av bästa Robert och en extra snäll Jocke :) lyx att kunna sola på sin födelsedag mitt i vintern!
Är imponerad över att jag och Jocke har lyckats hålla sams hela resan också, stor eloge till oss! Även om det varit halvkärvigt på sina ställen.
Som vanligt har jag även fått en del insikter och svar på ett par tankar under resan, big like!

För de som tänker på min flygrädsla och undrar över den så kan jag ju säga att resan dit gick bra då jag totaldäckade på planet efter alldeles för många vakna timmar, 4,5 till 5 timmars sömn, magiskt!!! Resan hem gick dessvärre inte riktigt lika smidigt då jag blev tårögd vid starten och var riktigt orolig och fick påminna mig själv att andas.

Tusen tack till alla som grattat mig också, det gjorde min dag! Vissa var väldigt oväntade vilket var väldigt välkommet :) tusen tack!

Nu är det drygt 4 timmar kvar till hem och det ska bli skönt att komma hem på sitt sätt med vardag, MJÖLK, nattrutiner, vårinspark, historia 1-60 hp och att träffa alla fina människor igen som jag saknat alldeles för mkt! <3

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0