Bara kööööööööör

Växlade tillbaka pengar på forex igår och fick en hel del pengar från Gran Canaria tillbaka, sjukt gott!  
Resten av kvällen spenderade jag med en massa serier som jag missat när jag var borta och har även börjat kolla House från början, har aldrig sett alla avsnitt så tyckte det var dax nu. Även om det kommer ta grymt lång tid att se alla säsonger då det kommer bli en hektisk vår och tiden jag kommer få över bortsett från skolan och kåren kommer jag att spendera med människor = Växjö får vänta på sin tur.   Tråkigt men sant, har ingen behov av Växjö speciellt mkt just nu. Dock åker jag till Växjö första helgen i Februari för att årligen gå på revy, äta mat och träffa släktingar jag bara träffar en gång om året.  
 
Idag bestämde sig mina grannar på övervåningen att spela bowling över hela golvet igen, alltid lika underhållande. Är alltid lika rädd för att golvet ska spricka och att jag får ett klot ner i min lägenhet.  Inte för att jag vet om de spelar bowling eller ej, men det låter verkligen som att de rullar stora klot/kulor över hela golvet.. 
 
Ikväll blir det att äntligen ta på sig den röda ovven igen och mysa runt med fina pedagoger och andra fina studenter på kåren!  Förfest hos Rasmus för första gången på jag vet icke när är det dax för ikväll och det blir awesome :) Det blir lite all-in ikväll som gäller, ska inte vara i skolan förrän ev 13 imorgon så det är chilledill!    Får Rasmus med mig på den fronten idag också, var alldeles alldeles för längesen så det blir awesome :)!  Pohl lär haka på också tillsammans med många andra, toppenbra! 
 
Nu blir det lite House innan mat och iordningfix. Simon joinar oss ikväll också, bra! 
 
PUSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0