Will we ever say the words we're feeling

Fortsättningen på "Fifty shades of Grey" känns betydligt mer realistisk och har börjat betydligt mkt bättre än den första boken. Mina hyfsade sovrutiner håller i sig, halleluja! Somnade strax efter 1 igår, gött. 
Drömde om att jag glömde min resväska på Swebus inatt.. ngn som tänker lite för mkt på resan just nu? Trore.. sjukt att vi åker snart. Har inte riktigt greppat att jag ska sitta i ett flygplan IGEN efter enbart 6 månader och jag avskyr att flyga, det värsta jag vet.  Men jag har Robert med mig, då löser det sig, man klarar allt så länge man är två!
 
Idag har jag tvättat och packat det som går att packa, hoppas det blir bra! Har dock inte vägt väskan, men då jag inte har något knappt i handbagaget så kommer det att lösa sig. Som vanligt kommer jag ha alldeles för mkt grejer med mig, det där med att packa smart har jag aldrig lärt mig. Särskilt inte när mamma inte är här och hjälper mig. :p    Har även lagat lite mat, matlådor, bra! 
 
Resten av kvällen spenderar jag med film, musik och bokläsning. Är helt slut i kroppen hela tiden nu efter jul efter all mat, träffat släkten, farit till kalmar, farit hem till jönnet och sen nu stressen över att veta att jag ska spendera 1 vecka i solen med två grabbar och flyga och allt kaos på flygplatser och liknande. Andas Sara, andas!  Livet är bra, väldigt bra t.om och resten är strunt samma! :) 
 
PUSS
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0