Go ahead and smile

Föreläsning idag 8:00-10:30, föreläsaren orkade inte mer, ;) sen hem för lunch och serier innan tacos på kåren, fint häng med bra människor och många skratt. :) jag gillar mina vänner!  Fick även höra Rasmus sjunga ikväll på kareoken för första gången sen hösten 2010, han är duktig :)  
Lite tankar på förra tacokvällen hanns med, jag förstår inte hur jag kunde det låta gå så lång tid men ändå så kort tid, den tiden behövdes för förståelse och hålla ihop mig själv men ibland känns det som att den tiden aldrig varit. Jag tror att det idag blev ganska tydligt att saker är annorlunda och att gruppen av människor har utökats med otroligt bra människor och jag gillart!   Att få flashbacks och minnas den där känslan av att man får ont i hjärtat och hela kroppen ikväll var dock inge kul.. 
 
Nu är jag hemma igen och ser framemot en kväll ensam med ostbågar och film. Passar mig som handen i handsken idag! Är trött efter veckan som gått och efter alla skratt ikväll, ska sova som världens gris inatt!  
Imorgon blir det plugg på dagen och sen ska jag hänga med storebror imorgonkväll med kött till middag i någon form och förmodligen en massa prat, youtube och film precis som vanligt. :) Trots att det blivit en vana för oss så är det otroligt underskattat och sånt som behövs minst 1 gång i veckan, och jag uppskattar tiden vi har tillsammans otroligt mkt!  
 
Stör mig lite ibland också på att jag alltid är buddy-buddy med alla killar, att jag är den där kompisen och grabben. Jag ÄLSKAR att vara en av grabbarna och att killarna alltid kan prata med mig på ett naturligt sätt och gillar och uppskattar mitt sällskap. Men ibland hade jag önskat att killar såg mig som en tjej också, en som är sådär mjuk, kramig, får sitta i folks knä, som får låna folks tröjor osv.   Men bara ibland. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0