Men ingen som ser ut som jag gör, kan drabbas av ett himmelskt sken

Bra dag igår, fick reda på att föreläsningen idag var inställd, awesome!  Spenderade dagen med att fixa och planera saker och ting och sen kom Robert och umgicks med mig. :) lite småkul att sitta i varsin ände av soffan och ömsom svära ömsom jubla åt Candy Crush xD Snacka om att han blivit beroende.. lite halvroligt! 
Sen kom Hiddy också och då fick jag mata henne och så spelade vi lite alla tre. Sen sov vi "Ringaren i Notre Dame" vilket gav många skratt då vi insåg att de 3 stenfigurerna är precis som oss.. herregud! Jag fick världens skrattattack.  Sen såg jag och Robert "Hercules" när Hiddy gått hem.   Mysig kväll :) 
 
Hade svårt att somna igår, hade lite ont i magen och dåligt samvete och låg och tänkte på saker och ting, Inte ok! 
Sen drömde jag mardrömmar om att morfar var personifierade i Mufasa och att han dog.. Jag HATAR att drömma om folk som dör och jag gör det titt som tätt och jag förrstår inte varför :/   lite halvrolig parallell att jag i nästa dröm drömde om att jag åkte turistbuss genom Liseberg..jisses! 
 
Idag har jag varit på systemet en snabbis inför morgondagens förfest hos Henke med fina människor :) onsdagar är bra!   Ikväll blir det mat och favoritfilmen "Gladiator" tillsammans med Simon och Rasmus :) kalas! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0