Ask and you shall recieve

Det är fantastiskt att inse att de man gör för andra människor, det kommer tillbaka förr eller senare. Igår var en sån kväll och jag är otroligt tacksam för kvällen igår. 
Igår var det förfest hos Elin med fina människor där det blev extremt högljutt vid vissa tillfällen men vi hade skoj, hade mina bästa vänner på samma ställe och andra fina vänner också, bäst! :)  Vägen till bussen var en aning, konstig och sen in på kåren, de första 2 timmarna på kåren blev ganska kaos. Det var evigheter sen jag var så full som jag var de timmarna men jag antar att det var min tur. Tacka gudarna för Emma, Pohl och Rasmus, som fanns där, hämtade vatten och bara var tillsammans med mig i omgångar!  
Igår märkte jag hur mkt som har förändrats under hösten och hur man prioriterar annorlunda, och hur otroligt glad det gjorde mig att ha Rasmus med sig hela kvällen, och att när jag bad Emma hämta Rasmus så var det ingen fråga om det var han jag ville ha där utan på två sekunder så fanns Rasmus vid min sida. Utan att ens fråga varför utan han bara var där, höll mig i handen, lät mig prata och lät mig samla mig. Det gjorde min kväll att veta att det är så pass lätt, att man får begära vissa saker från folk och att det är så pass självklart och jag är oerhört tacksam för att de alla tre fanns igårkväll utan att döma, utan att ifrågasätta och utan att tveka! 
 
När det värsta var över ( efter i princip 1.5.-2 liter vatten ) så var det dans för fulla muggar och 5 6 7 8 hanns med och det gör mig alltid lika glad. :)  tog bussen hem vid halv 2 tillsammans med Hiddy och Emma och tanken var att jag skulle försöka sova. Upptäckte dock att min höft fått sig en ordentlig smäll på ngt konstigt vänster så somnade inte förrän strax efter halv 4 imorse och som vanligt så sover jag konstigt efter en utekväll.  
Idag är jag extremt seg i kroppen med blåmärken på musklerna men jag mår fantastiskt bra och ler åt vissa saker igår samtidigt som jag vet att det blev alldeles för mkt. En kebabtallrik har förtärts och planen är att stanna hemma ikväll istället för att dra till kåren, jag mår inte dåligt men jag känner att två kvällar denna veckan får räcka. Istället ska jag träffa Robert och hänga och käka mat för första gången på länge, behöver en sån kväll idag känner jag med bara Robert. :) 
 
PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0