Inget här i världen är lätt

Idag spritter det i kroppen på mig, jag är fruktansvärt glad, lycklig och tillfreds med allt :) och det skrämmer mig lite, att allt i mitt liv är bra med vänner som är lyckliga, det löser sig för dem, min familj mår bra och jag mår bra. Jag trivs på jobbet, det är snart inspark och tillbaka till Högskolan med alla fina pedagoger och solen skiner. Idag har jag dessutom gått i 2 timmar med finaste Rasmus, prat om allt och ingenting ute på landet. Hur bra? :) fantastiskt! Livet är underbart och jag glider mest bara runt med världens leende på läpparna och drar en suck av lättnad :) även om jag jobbar mkt nu och inte är hemma så mkt och inte hinner med så mkt annat så är det underbart ändå!  Jag jobbar snart mindre så jag hinner med andra saker också.  Att få känna lugnet i hela kroppen, det har jag saknat :) Att slippa oroa sig för andra människor runt omkring och bara, vara lycklig. Båda mina bästa vänner mår bra idag och det gör att jag mår fantastiskt :) Snart kommer la smällen som vanligt, att något går sämre eller åt helsike, men till dess njuter jag till fullo! Ibland känns det som att jag inte levt ngt annat liv än i Jönköping, ibland går jag in så otroligt mkt i Jönköpingsbubblan att det känns som att jag glömmer allting annat som har hänt tidigare eller händer runt omkring, ibland skrämmer det mig och ibland gör det mig fruktansvärt lättad. Min pappa, mamma och släkten är dock underbara och vissa förstår mer än andra vilket är underbart och de ställer alltid upp! 
 
Såg Sagen om ringen innan jag somnade gott i 11 timmar inatt. Sen har jag lagat mat och gått 2 timmar som sagt. Nu ska jag göra lite natchos till kvällsmys/mellanmål innan jag ser en film. Vet inte vad ännu dock. I helgen jobbar jag och det blir toppen för jag gillar dem jag jobbar med väldigt mkt. Jobbar fredag-måndag innan nästa lediga dag. Det blir bra :) 
 
PUSS
 
den här låten är fantastisk och jag lyfter på hatten för Växjös ungdomar som kan musik! Den här låten gör mig fruktansvärt glad och taggad på livet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0