Huvudvärk

Idag ska jag läsa teori och packa innan jag drar in till stan. Sen är det Karloskar firande som gäller ikväll med fest hos Alle och rumlande runt på stan. Kan bli skoj eller det borde rättare sagt bli kul eftersom en hel del folk kommer dit verkar det som.. :) 
Idag har jag hunnit smsa och läsa tidningen, XD haha.
Men nu ska jag faktiskt ta och duscha, äta frukost, packa klart och läsa teori sen för vi se hur mkt mer jag hinner innan bussen går vid 15.47.
Funderingar finns på om hurvida man orkar umgås med Simon, Martin och deras kompisar imorgon. Jag är inte så jättesugen men har inget bättre för mig att göra på lördag så varför inte egentligen?
Aja, det bestämmer jag mig för ikväll. så antingen får ni inlägg imorgon eller på söndag eftersom jag ska sova i stan i natt eller imorgon på morgonen är kanske bättre att säga XD haha.

Nehe, nu ska jag påbörja min dag :)

Gårdagen var dessutom ganska omtumlande, kvällen kunde blivit bra men det slutade istället med att jag inte var det minsta sällskapssjuk. Jag ville egentligen mest varit själv men det löste sig ganska bra ändå på en del sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0