Nääästan bestämt låt ! :D

Hej allihopa som är glada, pigga och ej har linser som skaver, huvudvärk eller bristande självkontroll.
Kom hem för en stund sen från Linas place, jag måste säga att det var en trevlig stund med massa prat, film och tacos :) dock var filmen kass ;) haha.
Allting sket sig för mig runt halv 11 tiden. tack gode gud för att jag inte gjorde mitt första infall, det kändes för klent, för fel och inte min stil. Dessutom är jag för skräckslagen för att egentligen sänka mig till den nivån..
Jag önskar att jag hade någon form av självkontroll så att jag kan kontrollera mitt intag och att känna mig nöjd med det. något som jag inte kommer klara av. Den 21 är det rummet med stängda dörrar och 2 stolar som gäller. För det är vad jag behöver just nu, jag fixar inte detta själv längre, jag behöver någon som verkligen peppar mig. jag har 2 personer som gör det, men jag träffade dem allt för sällan samtidigt som jag träffar dem alldeles för mkt.
Just nu fixar jag det inte och jag vet inte hur jag ska orka med skolan på detta där frestelsen är stor och där all stress/press kommer att komma. jag vill inte, vill inte börja och vill inte sluta.

Just nu försöker jag peppa med Människan - Pelle Ankarberg, blir förmodligen den låten som jag helst av allt vill ha när jag ska spela in, den är underbar.
Imorgon blir det att köpa nya öronhängen och lämna in fötterna. Sen ska jag göra fler körkortstester för vet ni vad ? Jag klarade 2 st idag :D:D:D:D  Så lite positivt är det att vara jag ! :)   Dessutom är det imorgon dax för the Host. har sagt det i flera dagar nu men då är det dax, dessutom ska jag verkligen skriva av mig imorgon, inte hunnit idag heller..
Just nu hade jag velat åka till Halmstad faktiskt, vet inte vf jag får ryck hela tiden men så är det.

Kärlek på Hannah och Johanna för de är himla fina ♥

Kommentarer
Postat av: johanna

DU är för himla fin :) jag stöttar dig alltid, genom allt, det vet du, <3

2009-08-14 @ 00:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0