KarlOskar 09 dag 1

Herregud !  Karloskar fredagen blev mkt mer än vad jag trodde att den skulle bli. Inom loppet av 8 timmar så var jag glad, sur, svartsjuk, irriterad, bitter, kände mig ensam, kände mig älskar, kände mig omtyckt, fick massa komplimanger som jag inte vet om jag ville ha och dessutom så gjorde jag en sak som jag visste att jag skulle ångra idag ändå, jag önskar att jag hade lyssnat.

Men iaf, det hela började med att vi träffade upp en massa folk i stan, jag hittade dessutom Freja, Elin och Hani :D Fick en väldigt lång kram av Hani vilket jag behövde för att finna orken att tagga till lite grann pågrund av huvudvärk. Han är väldigt mysig <3   Sen drog vi till Alexander där folk var och sen så kom det ännu mera folk XD haha.
Sen drog vi ner på stan, alla typ drog åt 4035804350 håll och vi fick typ ringa varandra hela tiden. Som Magnus sa : " Man kände sig som en dagisfröken ".  Grimur fick vi skicka hem, han mådde inte bra, Totte däckade i soffan, Carro och Hanna pissade på typ 4 offentliga platser och jag var mest bitter efter att jag hade nyktrat till som vanligt. Jävla skit också.
Men jag måste ändå säga att trots skoskav, ont i fötter, huvudvärk och bitterhet så var kvällen jävligt skoj ändå. Pissepausgrabbarna på vägen hem var bäst XD haha.

Kvällens höjdpunkt var ändå att träffa på Macke, han kom med världens största kram och kramade mig hur länge som helst. Han trodde jag var aspackad vilket jag inte var  för jag spelade med och han bara :" Fan jag har aldrig sett dig såhär, du är ju skitskön när du är packad ". XD  Sen fick jag 2 pussar på kinden och han fick 2 av mig :)   Han är en mysig kusin och det var verkligen vad jag behövde igår så var det att träffa på Macke, min älskade lilla kusin, <3
Efter 1 timmes färd var vi äntligen hemma hos Carros pappa på hovshaga kl kvart över 4 på morgonen. Vi somnade ganska gott sen dock vaknade vi varje timme och jag frös HELA natten..
Nu har jag duschat och ska fixa mig något att äta om en stund och sen fixa mig lite innan jag drar in till stan igen. Fest hos Alle idag igen och idag är det JAG som ska få dricka ^^   Sen tar jag nattbussen hem i natt.
Info om kvällen kommer imorgon.

Adjö !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0