latis

Hejsan. Igår drog jag istället med Simone och Johanna till hovshaga. Simones, hm vad ska jag kalla honom ? Simones på g:are hade fest så vi drog dit. Det var ganska trevligt. Det sjuka var att vi pratade om 2 personer på vägen dit och så träffar vi den enas storebror där och den andre där ! GALET LÄSKIGT !  Sen träffade man på en person som man hört talas om och velat träffa någongång, Sofie från Eke. Helt sjukt att vi kom på att vi känner samma person. Väldigt mysig människa och väldigt lik mej själv ändå på nått konstigt sätt. :) haha.
Det roliga var att jag sa 2 sekunder innan vi kom på att vi kände samma person att de skulle passa bra ihop. Dessutom var det en massa annat folk där som kände folk som jag kände, ibland är världen sjuuukt läsktigt liten !!
Dessutom var Anna där också, skoj att se henne :) var typ 1.5 månade sen nu.

Kom hem tidigt dock, ville inte lämna Johanna själv på nattbuss och hon skulle upp tidigt så vi åkte hem 0.15. Träffade dock Simon och Martin en stund, dem är fina.  Hemma runt kvart i 1. Då åt jag lite och kollade på Hex. Somnade runt 4.
Hex är i princip var jag gjort hela dagen, orkar verkligen ingenting annat idag. Kommer förmodligen fortsätta med det hela kvällen lång också för den delen... :P
Rehaben går utmärkt dessutom.

Ibland är det ganska lustigt, jag glömmer ofta bort vilka fina vänner jag faktiskt har, hur mkt de faktiskt bryr sig och att de faktiskt talar om för mig att jag är fin som jag är.
Utan Johanna, Joakim,Simon,Martin och Simone så vet jag inte vad som hade hänt, ni är finast och tack för att ni finns och orkar med mig, ♥

Kommentarer
Postat av: Simone

Tack till tusen för att du finns vännen min.

2009-08-16 @ 20:27:42
URL: http://fightwar.devote.se
Postat av: johanna

Tack för att DU finns :) du är otroligt fin!

2009-08-16 @ 20:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0