Sol :)

hejdär. idag vaknade jag ganska sent, vet inte varför men det är så skönt att vakna sent när man är själv hemma för dagen :)
Idag vaknade jag av solen så jag tog mitt pick och pack bestående av bok, musik, mobilen och körkortsboken och la mig i solen i 1.5 timme, riktigt skönt ! Har även tömt diskmaskinen och tvättat en maskin tvätt, något nyttigt ska man göra varje dag har jag hört någon säga ;) haha.
Idag ska jag umgås med Romina senare, hon är en fin människa. Får se vad vi hittar på :)
Innan dess blir det mat iaf.
Ont i nacken idag av någon konstig anledning, hoppas inte det kommer tillbaka igen :/

Tårarna bara väller ner för mina kinder just nu, var inne och läste minnesbloggen för Therese Rojo nyss, jag har inte riktigt tänkt på det innan men jag gick in och läste och tårarna bara rann ! Tänk att mista sin bästavän på ett sånt brutalt sätt. Det är ju tillräckligt hemskt att mista sin bästa vän i alla åldrar och på alla sätt men just på detta sättet i sån ung ålder. Livet är så orättvist. Vila i frid.
Och när jag läser det går tankarna givetvis tillbaka till Eva, det har snart gått 2 månader utan Eva och det är så orättvist, jag tänker mkt på henne även om jag inte stod henne nära, jag hör fortfarande hennes skratt, jag ser fortfarande henne framför mig när hon gör vissa miner, säger vissa saker och bara är Eva. Hennes helknäppa roliga sätt. Det är så svårt att förstå att man inte ser henne igen, det sista hon sa till mig var : " Härligt jobbat idag, syns nästa helg ". Det blev ingen nästa helg med Eva. det blir inga fler helger med henne, men hon är alltid med oss. Särskilt ute i borgen är hon med oss, där är hennes närvaro som starkast och vi saknar henne nått oerhört. Jag har fortfarande inte kunnat kolla på någon av filmerna där hon är med, men att se Robin Hood för första gången, att inte se Eva där trots att man var beredd på det, var riktigt jobbigt. Herregud nu gråter jag igen, Eva, du finns alltid med oss och vi saknar dig. Vila i frid älskade, duktiga Eva <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0