Klä av dig naken

Promenaden gjorde sitt igår tillsammans med middagen. Innan promenaden spelade jag in utmaningen och jag har sällan skrattat så mkt åt mig själv, andningen är inte att leka med, mina ansiktsuttryck samt dubbelhakan.. plötsligt förstår jag vad alla menar med mina miner och då är inte ens dem menade. :p haha!  Aja, trots att jag inte dricker öl särskilt gärna så var det en lite halvkul grej att test, mer sånt till folket. 
Jag blev extremt trött sen igår och somnade hyfsat tidigt efter bokläsning och vaknade till vid halv 3 av att telefonen vibrerar och upptäcker imorse att det var Robert som ringt efter kåren. Ibland är det en otrolig nackdel att alla vet att man är nattuggla och brukar vara vaken.. men eftersom jag skulle upp idag så sov jag. Tack gode gud sov jag igenom det! 
 
Seminarium med intressanta diskussioner idag på förmiddagen, lunch hemma med kvarvarande köttbullar från i tisdags som Rasmus gjorde, awesome! Har planerat till vfu:n en stund och duschat och nu väntar jag på mr. Söder som tydligen ska ramla in här snart igen, detta eviga springande :)  Dessutom stör jag skiten ur mina grannar med min ljudnivå just nu, men vem bryr sig? Klockan är inte ens 17 och det är awesome! 
 
PUSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0