För jag vill inte ha en annan värld

Tåg hem igår och en lamade jag hemma innan Rasmus kom sent på eftermiddagen och vi bitchade lite på varandra en stund, alltid lika underhållande när den ena är mer bitter än den andre. 
Vi åt fajitas till middag, pratade om helgen, såg "Frozen", "Så ska det låta" och "Thor: Dark world" och lyssnade på Disney innan vi slocknade i varsin del av lägenhet. Mys! 
Jag somnade gott och vaknade först och innan klockan ringde, kors i taket! Vi har ätit frukost, kollat OS och gnällt på planering och annat och jag skulle kunna börja gråta just nu bara jag tänker på att jag måste göra powerpoints ikväll.. fy fan.   Han stack på Pedsexmöte precis och jag försöker bli av med min huvudvärk och bestämma dagens middag som ska lagas sen. Svåra val. Planeringena är klar men powerpointarna är inte gjorde än och det är det värsta som finns. Därför har jag procrastineatat med disk och allt möjligt, t.om erbjöd mig att diska hemma hos Rasmus men då hade han ingen.. 
 
Tror jag ska ta mig en dusch istället och skriva uppgift och göra powerpoints senare. Låter som en bra plan! 
Förresten, jag har ju typiska jönköpingslåtar som jag måste höra när jag åker in i jönköping. Jag funderade på häromdagen om jag har några för växjö och insåg att det har jag: idiot, fröken svår, flytta på dig, bad day och satan vad ont det gör. Det är vad jag kan komma på just nu iaf :)  
 
Nu ska jag dra igång musik på högsta volym, duscha och försöka vara duktig. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0