'Cause we can

Dagen med Robert var bland det bästa på mkt länge! Som vanligt kom vi in i otroligt långa och intressanta samhällsfrågor/skolfrågor, alltid kul :) Hamburgarna var goda, mellon som vanligt och "Hunger games - Catching fire" är alltid bra! Fina grejer :) Jag gick hem vid 2 och somnade som en stock. 
Igår så såg jag hockeyfinalen som vi förlorade, Lundqvist gjorde en bra match, det var försvaret som var det mest bristfälliga. Sen kom Rasmus och lånade min dator och gjorde powerpoints, vi åt pizza, kollade Hipp Hipp och lamade. Det var mys :) Vi såg även en ny serie på 1:an, "Vicious" och jag fick världens skrattattacker åt igenkänningshumor, underbart!  Jag blev ensam vid halv 11 och sen somnade jag gott vid 12. 
 
Idag har det varit praktik med sovmorgon, hade HLK-besök vilket gick alldeles utmärkt. Bästa besöket ever! Tydligen är min engelska grym, jag tar tid för alla elever, har en tydlig ledarroll och utstrålar ett lugnt :) underbart! Så nu är det överstökat och med stor sannorlikhet var det mitt sista HLK-besök ever. Skönt! 
 
Nu tar jag det lugnt resten av kvällen, njuter av lugnet och lediga timmar och ser framemot min sovmorgon imorgon och en lugn dag utan lektioner! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0