You gotta lose the fear in your heart

Det händer inte allt för mkt i mitt liv just nu. Jag skriver uppsats, jag äter mat och umgås med människor. Det är iochförsig mysigt i sig! Jag försöker förbereda mig på julen också som jag fortfarande inte vet vad jag ska göra med.. har inte riktigt fått svar på när/om jag ska jobba än heller. 
 
Sen är det dags för en hemsk sömnperiod igen. Jag somnar, men jag vill inte gå och lägga mig. Det har pågått i lite drygt 1 vecka nu och det gör att jag nästan börjar bli rädd för att gå och lägga mig.. delvis för att jag önskar att dygnet hade fler timmar så att jag hann med och göra fler saker under en dag och delvis för att jag är rädd för att om jag somnar så kommer jag inte vakna igen. Dödsångest jajamen.. Jag har haft såna perioder till och från sen jag gick på gymnasiet, dock var det väldigt längesen jag hade en sån senast. Vad jag minns så har jag inte haft en sån period sen hösten 2012.  Jag somnar som sagt men inte förrän det mer eller mindre har blivit morgon, förmodligen för att det är den "säkra tiden" eller "rätta tiden för mig" att somna. Jag har alltid varit nattmänniska och antar att det är därför som kroppen ibland inte vill sova..  Att sova fel timmar av dygnet är aldrig kul då det gör att man känner sig fruktansvärt ensam om den tiden man är vaken och jag behöver inte direkt fler ensamhetskänslor just nu. Det har julen redan sett till.. 
 
Någongång i veckan är det dags att köpa julklappar. Bland det tråkigaste jag vet då jag är sjukt dålig på att komma på bra presenter. :p jag älskar att ge bort saker men jag är sämst på att komma på något riktigt bra. Aja, jag har vissa tankar klara iaf om vad jag vill ge så det blir nog bra :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0