När man inte orkar

Jag har haft fina dagar med Rasmus sen i söndagskväll. Och han är fortfarande här. Att hantera julen och hantera mamma blir så mkt enklare då, det lugnar mig. 

Idag är det dock inte särskilt kul för ngn av oss då vi är väldigt opeppa på livet och allt som det innebär.  Och det gör ibland att man tar ut det på varandra vilket suger väldigt mkt... Men, det är skönt att slippa vara ensam med sina tankar och känslor på någotvis ändå. Båda lär behöva en atarax innan vi somnar.. 

Imorgon ska jag ringa mitt jobb och berätta hur och när jag vill jobba över julhelgen och mellandagarna och jag vet fortfarande inte vad jag ska säga.. Och det gör mig ledsen för jag hatar att besluta saker. Särskilt när det är beslut som kommer påverka hela julen och mångas känslor.. Det suger. Och jag förstår inte min mamma alls just nu. 

Imorgon är det tomtevaka, min sista och det känns väldigt konstigt. Men det får bli som det blir och jag tänker ha kul! Alkohol, vänner, sittning och få kramas med de människor som jag tycker allra mest om! 

PUSS 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0