Musikhjälpen 2014

Söndagen spenderades med att plugga.. effektiviteten var inte jätehög så skrev 3-4 sidor på 12 timmar. Men jag hade sällskap av Robert ett par timmar och det är alltid skönt! Sen hade jag Rasmus som sällskap på fb resten av natten. Det är lite lättare att skriva när man inte är ensam! Jag skrev till 6 på morgonen så mina rutiner är sjukt uppfuckade just nu.. 
 
Igår hängde jag med Rasmus. Vi åt fajitas och spenderade natten med musikhjälpen. Bland det bästa på hela året är denna veckan med musik dygnet runt :) underbart! Kodjo är störtskön att lyssna och titta på också. 
Vi hamnade i en lång seriös diskussion för första gången på ett tag och det är bra på sitt sätt. Jag gillar såna diskussioner även om man blir lite deppig av sånt också. Men allt löser sig så länge man har stödet i ryggen och så länge man inte är ensam. Vi fixar allt! 
Vi somnade runt 9 imorse och rutinerna fuckas upp rejält när den ena av oss vaknar vid strax efter 3 och den andra strax innan 5. Heja.. 
 
Ikväll tittar jag på paradise hotel och tv. Jag är inte alls sugen på att plugga idag och därför skjuter jag på det tills på torsdag eller fredag för imorgon är det dags för årets sista kårenkväll och då hänger jag med världens finaste tjejgäng :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0