Zukunft

Hej alla fina aoch mindre fina ;)  Helgen har bra efter en bra praktikvecka. Fredagen avslutades med vfu-uppgiftsskrivning, vikariera igen och högläsning (y)  Fick även tillbaka min lingvistiktenta i brevlådan när jag kom hem, det gick ej vägen så får göra om den. Får se om jag hinner göra om den om ca 2 veckor eller om jag väljer att göra den senare. Återstår att se! Hade varit skönt att göra den men samtidigt skönt att skjuta på den.. time will tell!
I fredags var det även idol och tacomys. Trevligt trevligt! Som vanligt spiller jag dock ut Jockes glas och får torka golv men sånt händer :p  Rätt person åkte dessutom ut ur idol! Dog dock åt Isabelles skämt om källaren med rullatorspöke, jisses amalia :) sjuka saker gör att man skrattar ihjäl sig.
Rasmus och jag spenderades sedan ett par timmar hemma hos mig, kollade gamla bilder, valde ut bilder till mina nya ramar och planerade för framtiden :) håller dock det hemligt än så länge men en kupp förbereds och det hade varit ganska rejält awesome!!  Början av nästa år kanske? Who knows :)
Skönt att umgås lite med Rasmus och dö av skratt och prata lite, sällan det händer men ack så angenämt!

Resten av helgen har jag sovit, tagit hand om mig själv ( har inte haft tid med det riktigt sen skottland för 3 veckor sen ), städat, tvättat och gjort matlådor. Vuxenpoäng i massor!
Imorgon är det praktik igen då det blir att hålla i engelskalektion och sedan långt hål för planering/plugg/uppgiftsskrivning och sedan arbetslagsmöte.

Nu blir det helgens avsnitt av Merlin :DDDD Älskar att det programmet är tillbaka med säsong 4!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0