So I won't let you close enough to hurt me

Praktiken rullar på och jag skrattar heeela tiden tack vare Jonathan! Är glad att vi är två på den här praktiken, hade varit ganska akward och tråkigt annars :)
har lärt mig 90 % av alla namnen i mentorsklassen nu, stabilt efter enbart 3 dagar!
Har haft Turning tables på repeat hela eftermiddagen och börjar som vanligt när jag har praktik att gå nerför memory lane och tänker på hur det var när jag gick i 7-9. Ganska läskigt att inse att det var 7 år sen jag började 7:an.. den är bara insane!!
Den låten får mig också att inse att vissa personer borde man inte släppa in och lita på igen, dem har fått sin chans. Det är dock svårare att acceptera det med vissa än med andra. Men jag tänker inte låta mig såras igen, inte på det sättet. Jag vägrar.

Håller just nu på att tvätta, all skottlandstvätt är pågång. Sen ska jag laga stuvade makaroner och isterband till mig och Simon. Förmodligen är det sista dagen Simon bor hos mig.. känns ganska weird.
Imorgon är det praktik igen med datorn som ska med, planera heela dagen eller iaf större delen av dagen tillsammans med Jonathan och förbereda skottlandstemat vi ska ha nästa vecka, fun :)  skönt att det snart är helg, behöver träffa Jönköpingsfolket känner jag! Hatar att man inte kan dra till kåren när man har praktik..
men lördag kör vi på inflyttningsfest hos Sabine med MKT alkohol!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0