Pirr i magen

Merlin var awesome igår, längtar till nästa vecka!
Lite lös planering cirkulerar och jagmest bara ler och blir sprallig i hela kroppen, euforin sprutar :) dock kan jag ej tala om vad det är för skriver man sånt så blir det icke av ( vilket jag befarat ett antal ggr ;p )  MEN det kommer bli mer än awesome om det blir av :D  Säger bara såhär ; Jönna feat Jönnet!  Citat av Rasmus söder som jag dör extremt mkt på.

Idag har det varit praktik igen med vikarie och lite sånt niceigt, höll min första enskilda lektion denna veckan, ska ha alla engelska lektioner dentna veckan. Imorgon kommer HLK-läraren på besök och inspekterar. Intressant :) kommer bli kanon tror jag.  Har även suttit på ett arbetslagsmöte idag, var inte hemma förrän 6.. lite frustrerande att sådan ska ta så oerhört mkt tid även om det är intressant. Det är på såna möten man undrar vad mina egna lärare sa om mig och min klass när vi gick på högstadiet bakom stängda dörrar. Kanske bäst att inte veta ;) Har dock mina spekulationer om vad som skulle kunnat sagts om mig.

Film, bok och sömn väntar mig resten av kvällen, rensa hjärnan behöver jag. Imorgon blir det som sagt praktik igen och sedan blir det hem och plugga till omtenta i Lingvistik 2!  Har fått hjälp och tips av Jonathan idag så det känns lite bättre, tack gode gud :) hjälp uppskattas alltid.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0