perfekt

Perfekt dag med mkt sömn inatt. Sov i 6 timmar på samma sida och på fel sida dessutom, tror det var första gången i världshistorien för mig.. weird.
efter att ha myst i soffan och valt tatuering ( ska tatuera mig i början av nästa år i lilla växjö. Har tre inplanerade och två av dem ska göras då. kommer bli awesome ) så drog jag hem till Lejla för att dricka te, äta scones, kex, vindruvor och skvallra satan tillsammans med henne, Jessica och Isabelle.
Har haft en perfekt kväll med en massa massa massa prat och sjukt mkt skratt. Har skrattat tills jag inte vetat vad jag ska ta vägen av Isabelles sjuka saker hon säger och hur hon härmar min dialekt på vissa saker. :p hon är nog den skönaste människan jag träffat tror jag, åtminstone topp 3!  Lejla och Jessica är dessutom hur mysiga som helst och jag gillade att vi hade den här kvällen för första gången då bara vi tjejer umgicks, varför har vi inte haft det innan ?   Anyway så planerar vi fler såna här kvällar framöver med vuxengrejer som ost och vinkväll och mysiga grejer. Gilla gilla :) Gillar att våra samtalsämnen var allt från att det är kul att mangla till att vi pratade barndomsupplevelser och grejer. Snacka om allround kväll (y) 5 av 5 toasters.

Nu är jag hemkommen och ska kolla klart filmen jag började kolla på igår innan jag sover. Ska bara laga mat imorgon och plugga så känns som en stabil dag. Ska även ha ett telefonsamtal med kära Carro för första gången på jag vet inte när, Juli skulle jag tro. SKANDAL!  Det kommer bli mysigt :)

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0