I-phone 4S

Många dagar som har passerat nu. Fredagen var sista praktikdagen, jag och Jonathan bjöd eleverna i mentorsklassen på juleskum sista lektionen. Det känns konstigt att ha spenderat så mkt tid med Jonathan i 5 veckors tid och nu blir det typ 2-3 ggr i veckan, sjukt!  Praktiken har överlag varit bra och jag kommer definitivt sakna vissa elever. Man blir glad i hjärtat och imponerad över hur morgen en kille i 7:an är när han skakar hand med en och säger " Ha det så bra nu" efter sista lektionen, det finns hopp :)
Fredagkvällen behövs egentligen bara ett ord ; Rasmus <3

Igår fixade jag mig en ny telefon!!!! Är numera en del av I-phone familjen med en I-phone 4S. Har spenderat ett antal timmar med att bara nöta wordfeud och försöka lista ut hur man skriver sms, ringer och så vidare. And I'm getting there :) har haft ett antal trevliga timmar, ngt som jag inte har känt på väldigt länge är påväg tillbaka och det känns som att saker och ting kan falla på plats och att det ibland är bra med lite distans för det kan lösa väldigt mkt, :)
Spenderade kvällen med Simon och Robert i Simons nya lägenhet, supermysig lägenhet och superbra kväll! Sabine och hennes pojkvän var med en stund också. Två filmer och sen en MASSA skratt, prat och musiklyssning. Fick även en toastmacka för första gången på 2 år. magiskt!

Haft en av de bästa drömmarna på länge inatt, hade varit extremt underbart om det hade hänt men samtidigt så hade det varit ganska weird och lite halvjobbigt också.
Idag väntar att städa, plugga och tvätta. Det löser sig :) Imorgon är det kursstart i kulturella studier, skönt att komma tillbaka till skolan! Mormor och morfar kommer på besök imorgon också och stannar över natten innan de åker upp till Vadstena och släktforskar/träffar avlägsna släktingar. Skönt med sällskap :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0