förvånad

Promenad på 2 timmar i söndags med kära Lillpia, precis vad jag behövde. Hon är alldeles för bra!
Vaknade igår med träningsvärk i ryggen, rumpan och vaderna, underbara träningsvärk! Som jag saknat att ha det :) dax att bli ändring på det och röra på sig lite mer tycker jag, var grymt skönt att röra på sig för första gången på länge och få gå ut och gå så pass långt ändå ( 7-8 km ) för första gången sen jag flyttade till Jönnet. gött!

Blir förvånad över att när man tror att man dumpat en vän eller iaf nästan sagt upp kontakten helt att ett sms kan förändra så mkt och att de reagerar på en gång. Att de förstår, finns och säger att man får ringa om man vill prata lite och att man duger och är tillräckling. Det var precis vad jag behövde från en vän igår, veta att när det väl gäller så kommer den alltid finnas oavsett vad som hänt.
Guldvärt och det gjorde mig lite rörd..
Hade andra vänner igår som fanns också, det är så skönt att veta att man kan luta sig mot vissa när man behöver, bara ett ord eller två. Att säga att det inte är mitt fel, att jag är bäst och att säga att jag kan ringa när jag vill. Ni vet vilka ni är, tack för det!

Ikväll har jag ett samtal med Carro inbokat, det gillas starkt!

Var rädda om er!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0