ändå finns du i mitt hjärta

Praktiken flyter och vårt skottlandstema blev himla bra faktiskt! Frågor och intresserade elever gör en alltid hoppfull över att alla inte är värdelösa ;) ne men skämt o sido dem är duktiga!
Har varit vikarie 3 dagar denna veckan + en lektion förra veckan, MONEY :D Enkla lektioner att ha hand om också så jag bara tackar och tar emot.
Imorgon blir det mest att vakta prov, planera och sedan högläsning sista timmen. Mysdag!

Praktiken har många fördelar, en av dem är att man får enormt bra sovrutiner. Att jag som inte somnat före 3 somnade vid halv 10 igår och aldrig efter halv 11 på praktiken är magiskt och sjukt :) 9.5 timmes sömn inatt är enormt mkt och det mesta jag sovit inför skolan under hela högskoletiden tror jag, grymkt ju!

Imorgon efter praktiken blir det tacomys och idolkollning med fina vänner, mysigt! Gillar att vi är som GG var i början då man kunde göra så enkla saker som att ha tacokväll och idolmys utan att ngn bråkade, var sur på ngn eller att ngn kände sig utanför. Hoppas att JG håller i sig betydligt mkt längre än vad GG gjorde. Har för mig GG höll i cirkus 3 år så vi har åtminstone 2 år av roligheter kvar med JG ;)

Nu ska jag laga middag, tar köttgrytarester idag faktiskt :) Får bli det till lunch på praktiken imorgon också. Matlådor for the win!  Pratade med Johanna för en stund sen, hon åker till Thailandet imorgon tillsammans med Hannah, INTE OK!  Borta fram till jul och att inte kunna ringa känns inge bra.. men får börja maila istället. Allt funkar om man vill :) kommer sakna dem sjukt mkt.  Sen kör vi på mkt tid tillsammans vid jul :) Kommer bli kanon! Är lite avundsjuk på dem om jag ska vara ärlig, hade varit nice att kunna dra iväg bara sådär helt plötsligt. Men en annan gång :)

PUSS

Kommentarer
Postat av: Ståårpia

JG for the winn. Tycker också det är väldigt kul att det är en annons på din blogg där det står "Fri leverans" ;)

2011-10-13 @ 23:35:20
Postat av: Johanna & Hannah

vi lever, vi har det fantastiskt bra! hanger just nu i peking bland alla kineser.. det ar sjukt intressant kan jag meddela ;) haha. vi hor av oss nar vi ar framme i thailand. det blir pa mandag :) hannah letar sjalvmordsbombare pa varje plan vi akt, men an sa lange har vi klarat oss bra ;) hon antecknar alla som ser lustiga ut, sa att det finns bevis om vi skulle do ;) hahaha, skonaste tjejen ever!! vi saknar dig. <3

2011-10-15 @ 11:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0