Vad är det där för staket staket?

har haft en dag med plugg och extremt många telefonsamtal ( 5) . att gå från 0 till att snitta 2 samtal per dag på 2 veckor är inte illa asså :p  har börjat älskar prata i telefon :) haha. vissa borde bli rädda.
Har hunnit med att handla lite också och sedan kolla lite tv, haha komiskt att Jåååk-reklamen kom nyss på tvn som går i bakgrunden, blir så full i skratt. Roligt att Lejlis har börjat haka på så pass mkt och hittar på nya vinklar, awesome!
Kollat på the holiday också, en av de finaste filmerna :) särskilt runt julen. Att Jude Law är snygg också är ju inte fy skam!

Kom och tänka på  " Vad är det där för staket staket? Vad är det för låda låda? " ikväll också, haha. Haft en helg med saknad efter såna saker men det är skönt att sakna saker också ibland. sometimes you need to take some time to find out which people that mean something to us.   ganska awesome :)

Nu ska jag läsa lite innan jag sover, ska kolla Merlin också ofc.  Sovmorgon till 13 imorgon men ska faktiskt hör och häpna ta mig i kragen och stiga upp och hinna läsa lite innan föreläsningen. Hejja mig. (:

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0