sometimes it hurts

jaa.. kan ju sammanfatta kvällen igår som väldigt väldigt knas. Alla på olika håll. Klängde mig fast hos Lejla hela kvällen förutom i början då jag höll fast vid Robert.
Tomtevakan vet jag ingenting om, minns att vi kom dit och att min plats var blöt och att komikern var dålig och grejs xD haha.
men kvällen var awesome! Allting man kan hinna med på en kväll hände.  Svarta ögon, bulor på kroppen,ett förlorat vad,samtal, extremt mkt alkohol. Blir mörkrädd när jag tänker på konsumtionen. :p
5 timmar bara försvann så sjukt fort, weird.
Fast dock mkt med kvällen som jag bara älskade :))))))))))) saker som bara allmänt gör mig glad i hjärtat och jag fick även höra en sak igår som gjorde mig ännu gladare i hjärtat, telefoner är bra skit ibland!

har en bula i pannan, ont i hakan.. trillade jag igår? Who knows..   minns dock att jag pussade Rasmus på kinden i början av kvällen xD haha herregud... jag är en tragisk ior men jag riseade åtminstone till the occasion igår ;)
Idag ska jag bara spela kort med Rasmus och Robert. Ska ta en dusch strax och sen ska jag dra en pizza, det behövs!
Många bra insikter från igår också, vissa vet vad andra vet inte och jag behåller det nog så tror jag. :)  men det är bra insikter dock och jag mest bara älskar mina vänner, dem är världsbäst! <3

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0