julstök

Fredagen hos Sparkle var väldans mysig, vin, så ska det låta, mario kart, cluedåå och en massa prat. :) väldans bra och precis vad många av oss behövde! Hemma vid 3 och stupade i säng. Vaknade sent igår och mest bara chillade framför oth innan Lejlis och Robert kom och skulle laga julis-mat. Var tvungen att ringa pappa för att få reda på hur fan man lagar köttbullar xD han bara skrattade åt mig i telefonen.. skön han är! hade också skrattat åt mig själv ;p Julmaten blev klar och Viktor, Sparkle och Rasmus kom också och åt god mat. Alla fick mer eller mindre matkomma xD haha. awesome. Vi kollade även på A christmas carol och skrattade åt alla ansiktsuttryck och sen så spelade jag, Lejla,Robert och Rasmus lite kortspel. Alla gick hem vid 2-halv 3 och sen så somnade jag ganska gott efter lite tempel run!

Blev lite glad igår över att vissa ser mer än andra och ser vissa saker som självklara när andra inte gör det, att det är självklart att man ska göra vissa saker. PLUSPOÄNG!!! :D Har insett att jag är alldeles för snäll, jag har så otroligt svårt för att säga nej och låter mest saker passera utan att tänka särskilt mkt eller säga ifrån särskilt ofta. Det är en stor nackdel sen jag flyttade hit då min snällhet har blvivit mer tydlig och "värre". Jag vill vara snäll, jag vill hjälpa och göra saker för andra och vill att alla ska vara glada och trivas men jag måste lära mig att det inte alltid är det bästa i alla lägen..
Idag ska jag skriva uppsats, försöker bestämma mig för vilken uppsats jag ska börja på först, att skriva en summary om Ölets historia eller om hur man använder litteratur i undervisningen.. inget av det känns speciellt lockande om jag ska vara ärlig. :p men men, det ger väll sig det också. :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0