jul

Dygningen gick bra, slutade med att jag blev extremt pigg och satt och rullade runt på golvet och lärde alla andra hur man gjorde xD herregud.. rullade stock gjorde jag också. Introtävlingen var skoj också! Man behöver såna dagar då allting är perfekt, med skridskor, kortspel och sen dygning med en massa konstiga saker. :) perfekt dag om man säger så! Begav oss hemåt vid halv 6 och det första jag gjorde när jag kom hem var att ställa mig i duschen och borsta tänderna, heaven! Sov ett par timmar innan jag tvättade och sen somnade jag tidigt och sov 13.5 timmar inatt, hur skönt? extremt.

Har bara lite kvar att packa nu och sen vid halv 6 pyser jag hem till Växjö med bussen, får se om jag hamnar hos pappi eller mammi, ska prata med mammi sen så får se om hon vill att jagska komma till henne redan då. Isåfall hälsar jag på pappa ett par timmar imorgonkväll istället.
Imorgon ska jag dessutom träffa Carro på förmiddagen, som jag längtat efter henne! Vi har MASSVIS att prata om :)  denna veckan löser sig nog den också!  Sällskap på bussen hem också av Simon, det blir awesome :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0